Igår var jag och Linnéa och kikade lite i en garderob med revykläder. Vi letade kläder som vi ska ha på oss ikväll, eftersom vi båda ska på maskerad. Fast vi ska inte på samma men aja.
Det fanns mycket att välja på! Tillslut blev det hårdrockskläder för min del. Skinnbyxor, skinnväst och svart peruk. Olikt min stil, men så är det ju maskerad också. Även Jonas ska vara hårdrockare, så vi blir festens hårdrockspar.

Än har vi inte provat allt tillsammans med sminket, men det blir nog bra! :)

Ska väl åka in till stan om ett tag, men Jonas är inte vaken än och så har vi inte ätit frukost heller så det tar väl en stund. Jonas kusin Micke kommer in till lägenheten vid tre-fyra tiden, då ska vi köpa något att äta. Vi äter nog innan vi klär ut oss, känns lite knäppt att gå och köpa mat utklädd :p

Sen fixar vi i ordning oss i lägenheten innan vi åker till Ljusdal.

Men innan vi kan göra i ordning oss finns det lite saker som måste köpas, så vi måste en sväng på stan också.

Jag har haft jävligt ont i ryggen nu i några dagar, känner mig alldeles sned! Går det inte över måste jag göra något åt det på måndag eller så.

Nej, nu ska jag gå och väcka sömntutan!

Inom någon dag kommer bilder från både tjejmiddagen och maskeraden! Just wait!


Jag som tänkte lägga upp bilder på damerna jag ska umgås med idag, men det blev inget av med den saken. Hittade en bild på Carro, även en på Linnéa men den på Linnéa gick inte att få in i inlägget så då struntae jag i det.
Mamma hittade i alla fall min kameraladdare igår, så då kan jag ju ta med kameran och knäppa lite bilder på dom idag då :) Mammor är väldigt bra att ha, alltid!

Egentlien har jag inte tid att sita här, har en del disk att ta reda på efter gårdagens "bakning" av cheesecake. Inte kunde man väl tro att det skulle bli så mycket kladd! Men klar är den i alla fall, nu är både det tråkiga och det roliga kvar. Disken och att äta den!

Nej som sagt, det här har jag inte tid med. Uppdaterar ikväll eller i morgon om dagens bravader!


Idag har jag väl egentligen inte gjort så mycket. Vaknade inte fören halv tolv! Men det var himla skönt där under täcket :)
Efter att jag hade skjutsat Nicklas till körskolan åkte jag till pappas jobb och hämtade tårtor som jag skulle ta med till Rosenborg senare. Åkte till mormor en snabbis innan det var dags att hämta Nicklas igen.
Jag tror inte Nicklas tycker att jag är så betryggande att åka med, han kan nog knappt vänta tills han får körkort så att han slipper åka med mig. Vid ett tillfälle sa han: Nu skulle jag ha haft egna pedaler så att jag kunde ha bromsat! För då höll jag på att missa att en bil tvärt stannade framför oss. Tur man har en assistent som sitter bredvid och skriker åt en att bromsa!




I morgon ska jag träffa Carro efter tolv någongång. Vi ska en sväng på stan för jag ska leta efter en jacka, får se om jag hittar någon. På kvällen ska jag, Carro och Linnéa äta middag i lägenheten. En riktig tjejkväll. Massa mys!
Vi ska äta god mat och cheesecake till efterrätt. Mums!

Nej, nu ska jag väl kanske äta dagens middag snart! :)






Lugnt och stilla somnade du in.
Sov gott, älskade farfar.


Det blir ett kort inlägg nu. Har egentligen inte tid att sitta här! Ska ju städa hela huset, kanske jag skrev i förra inlägget? Men i alla fall har jag inte blivit klar än så nu ska jag flänga runt med dammsugaren och skurmoppen. Inte det roligaste man kan göra men det behövs göras!

Även att jag hämtade ett paket idag innehållande "vampyrtänder" och vitt puder. Jag vet inte om jag kommer att använda dom där tänderna. För det första såg dom skitkonstiga ut. Det är jättelånga huggtänder och dom andra tänderna är helt ojämna. Ser inte ut som vampyrtänder! För det andra smakade dom urk! Skitäckligt. För det tredje kan jag inte prata med dom i för då lossnar dom. Men jag kan ju i alla fall ha dom på mig när jag kommer dit, så tar jag av mig dom sen. Det blir nog bra det där också!

Nej, nu ska jag inte skjuta upp städningen mer. Lika bra att få det gjort! Bara man börjar brukar det gå bra!


Igår blev man sparkad... Av Carros bebis i magen. Coolt att man kan känna utanpå att det ligger någon där i! Det var inte hårda sparkar men man kände det tydligt o alla fall! 

Jag åkte till Carro vid halv elva igår. Var där till halv fem ungfär, sen åkte vi och tränade. Men innan träningen var vi till pappas jobb och bytte däck på bilen och så var vi även en sväng på stan.
Vi tränade Aerobics, det gick ganska bra faktiskt.

Imorse klev jag upp strax efter åtta för jag skulle skjutsa Jonas till Hårte. Jäklar vad halt det var där i Jättendal! Ovant med halka nu! Men det är väl bara att vänja sig, för nu kommer det ju några hala månader.

Klockan 13 ska jag vara hos mormor för jag ska hjälpa henne att tvätta. Ska ta med mig lite tvätt hemifrån också, så man kan ju säga att jag hjälper mamma också. Appropå hjälpa mamma så frågade hon igår om jag ville tjäna lite pengar den här veckan, och det ville jag ju så jag ska städa huset någon dag. I morgon kanske?

Jag ska träna idag också, klockan 18, så då stannar jag hos mormor tills träningen börjar. Ska hämta upp Carro på vägen till träningen, för hon ska också med. :)

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och göra mig klar för att åka in till stan. Jag känner mig seg idag! Men bara jag kommer igång blir det nog bra!


Shake it!

Nu var det längesen igen! Vet inte varför men det har bara inte blivit av att jag har skrivit. Men vad spelar det egentligen för roll eftersom jag ju skriver nu? ;)

I alla fall fungerar den här medtoden med att äta shakes. Det är inte det roligaste som finns om man säger så, särskilt inte när man börjar tänka på allt man vill äta med inte "får". Egentligen är jag inte särskilt sugen på godis och sånt men när jag ser andra äta det känner man att det där skulle jag också vilja ha. Fast om jag känner efter i ett sånt läge så är jag egentligen inte ens sugen, så varför äta det då? Sen kommer det ju situationer när man är van att äta vissa saker, t ex äta godis på en fredag, äta rostad macka med marmelad och ost till kvällsfika när man är i Storån. Det är mycket saker man brukar äta vid vissa tillfällen, och det är nog egentlugen det jag saknar att inte "kunna" göra. Det är liksom tradition med vissa såna saker, för vissa saker har man alltid ätit vid olika tillfällen ända sen man var liten. Men jag ska inte klaga med tanke på resultatet som blir när man låter bli frestelserna. Jag vet ju också att det bara är under en period, det är ju inte så att jag ALDRIG kommer få äta något av det där igen. Fast när jag får äta sånt igen kan jag lova att det kommer bli betydligt mindre av det.

Nu kom det en liten Norpan och ville sitta i mitt knä, hon ställde sig och kraffsade på mina ben och då vet man vad hon vill. Hon är så go så :) Senare idag måste hon bada, hon är alldeles stel i pälsen på ett ställe. Vet inte vad hon har gjort men det är ju bara att ställa henne i badkaret och duscha av henne. Vi är ju i Storån och vaktar Norpan+huset. Man måste elda här nu när det blivit kallare ute, om man inte eldar på hela helgen blir det skitkallt här inne och det är det ju inte så kul att komma hem till. Vi är ensamma här med Norpan, mysigt :) Det kommer bli en riktigt mysig helg, vi ska bara mysa och ta hand om varandra. Vi ska åka och köpa någon god OCH nyttig middag också. Ska bli himla mysigt sen att sitta i köket med massa ljus tända och mumsa i oss det. Vi två :)

Ja ja, nu ska man väl kanske klä på sig? Har inte varit vaken så jättelänge. Vaknade av att chefen skickade sms och frågade om jag kan jobba på jullovet. Så det ska jag göra. Money, money, money ;)

Ha en mysig fredag, det tänker jag ha! :)

Jag som egentligen inte hade något att skriva...

Egentligen har jag inte så mycket att skriva. Jag har inte gjort så mycket på sistonde som det är så mycket att skriva om. Men eftersom jag är ganska bra på att prata mycket om ingenting så borde jag ju kunna få till ett inlägg också!

I fredags var jag och Jonas hemma i Hög först, åt jättegod middag som mamma och jag hade lagat. Det var väldigt mysigt att sitta där tillsammans, allihopa, och äta middag i skenet av stearinljusen. :) Efter middagen åkte jag och Jonas till lägenheten. Karro och Gojko kom en sväng, men skulle iväg nästan direkt. Vi tittade lite på Idol och på någon film, men jag hade så ont i huvudet så jag orkade inte vara vaken så länge. Jag pratade även en del med Adele på msn, eftersom vi samma dag hade fått en inbjudan om Halloween-fest. Ombligatorisk utklädnad! Så vi disskuterade vad man kunde klä ut sig till. Jag och Jonas har bestämt oss! Tror jag...

Igår skulle jag träna klockan 10, men när jag kom dit satt det en lapp på dörren där det stog att passet var inställt pga sjukdom. Det var inget annat pass heller, så då var det bara att åka till lägnehten igen. Vid 11 tiden hämtade jag mamma på pappas jobb och så åkte vi ner på stan för att leta present till Markus, min kusin. Han fyllde nämligen år. Vi hittade det vi skulle ha, ett headset som han ska ha när han spelar dator. Sen gick vi en sväng och tittade i lite andra affärer. Som vanligt på en lördag satt Ellinore, Marie och Maries mamma och pappa och fikade inne på fyren. Så då satte vi oss med dom :) Trevligt. Jag drack bara kaffe eftersom jag är på "diet". Efter stan åkte vi hem och hämtade övriga familjen, sen åkte vi till Markus på "13-årskalas". Åt faktiskt en pytteliten bit kladdkaka där, men det var allt!

Appropå diet, nu har jag ätit det där i tre dagar. Första dagen gick jättebra, jag var inte ett dugg hungrig. Men dom andra två, fy! Jag har varit så hungrig. Det är inte kul att bara dricka kall såndär, mycket godare med varm mat. Men nu är det så, och jag ska stå ut! För jag tror verkligen det ger resultat! Sen har jag hört att man är väldigt hungrig dom första dagarna, eftersom det är en omställning för kroppen. Man får ju i sig mycket mindre än man är van vid. Konstigt nog har jag inte varit arg och lättirriterad, det brukar jag ju alltid vara när jag är hungrig! Men det är ju bara bra att jag inte är det. Snart är det dags för dagens andra shake, vanlijsmak den här gången. Varierar mellan det och Tropisk frukt. Gillar tropisk bättre tror jag. Men skulle jag bara äta den skulle jag nog tröttna rätt fort!

Är i Storåa nu, Jonas hjälper till med veden och jag sitter här inne själv nu med Norpan. Rätt skönt att bara ta det lugnt. Fast det gör jag ju rätt ofta just nu, men man kan väl kanske säga att jag laddar upp för tre hektiska år på universitetet!

Norpan har ju varit hos oss hela veckan, så vi åkte hit med henne igår. Då visade det sig att Cecilia och Folke ska bort nästa helg så dom undrade om vi kunde komma hit och vara hundvakt då. Så vi får väl se om vi ska hit nästa helg också då. Eller om Norpan får följa med oss igen eller om vi åker till Östersund och tar med oss Norpan. Eller om Rickard ska hit och Jonas åker själv. Jag vet inte?

På tisdag måste vi vara i Hudik i alla fall, ska till optikern och göra undersökning igen. Ska ju försöka med linserna igen. Hoppas det fungerar den här gången! Jag måste träna i veckan också, och hoppas på att få jobba lite och få lite pengar! Fick ett papper hem där det stog att jag hade jobbat 103 timmar i september, så det blir lite pengar då i alla fall :)

Nej, nu ska jag nog blanda en shake.

Vi hörs!

Kommer det fungera?

Jaha, då har man gjort av med pengar igen då. Det känns som att jag har gjort något fel, men jag vill verkligen! Var på Herbalife-visning hos syrran förut ikväll. Kom nyss hem. I alla fall så är Herbalife ett företag där dom säljer proteinpulver, vitaminer och tabletter. Även schampon, krämer och te och så. Men det som det var mest fokus på ikväll var pulver, energibarer och olika tabletter.

Det började med att vi fick dricka en Aloevera juice. Det smakade inget speciellt, ungefär som citronvatten fast sötare... Sen fick man smaka små bitar av energibarerna och olika shakear. Vi fick smaka något örtte också som tydligen skulle vara uppiggande och bra för magen.
Pulvret som man gör shake på kan användas till viktminskning och/eller kosttillskott när man har tränat för att bygga muskler. Det som händer är att fettceller blir muskelceller. Man byter ut en eller två mål till en shake. Man kan t ex ta en shake till frukost och en till lunch. Sen ska man äta middag som vanligt + mellanmål. Det var bra att skära ner på kolhydraterna också. Så nu har jag beställt sånt där pulver. Då ingick det några oika tabletter med vitaminer och så också. Syrran har gått ner 7 kilo på 7 veckor, så det verkar effektivt och man ska tydligen inte gå upp all vikt igen sen när man slutar heller. Magsäcken krymper så när man börjar äta vanligt igen så kan man inte äta lika mycket. Så då tänkte jag att jag kör med det där i en månad, då har jag förhoppningsvis gått ner några kilo i alla fall. Sen så skulle man kolla mer på måttbandet än på vågen, för där blir det verkligen resultat! Kombinerat med träning och rätt mat i övrigt tror jag verkligen att det ska gå bra.

Det känns som att det här är ett steg i rätt riktning. Går jag bara ner några kilo och några centimeter så kommer motivationen att fortsätta bli större. Jag ska väga och mäta runt mig samma dag som jag börjar, sen ska jag inte göra något av det fören pulvret är slut.

Jag hoppas på bra resultat! :)

Helgen blev inte som jag hade tänkt, men det har varit en bra och mysig helg i alla fall. Utan Jonas dock :( Men snart kommer han hem igen så det får bli mys med honom då istället!

Ska snart åka och hälsa på farfar en sväng. På vägen hem därifrån ska vi hämt upp Linnéa för vi ska iväg och träna klockan sju. Så för att hinna till träningen i tid är det nog bäst att hämta henne när vi ändå åker förbi och så åker vi förbi hemma hos mig och släpper av mamma och pappa och så måste jag byta om också. Nu när jag skriver fattar jag inte hur vi ska hinna allt, men vi brukar inte bli så länge hos farfar. Ska i alla fall träna ett medelpass idag, det känns bra efter helgen! Det har inte direkt varit en hälsosam helg!

Norpan följer med Jonas hem idag, det blir mysigt. Det känns på ett annat vis när Norpan trippar runt i lägenheten! 

Idag är det ju kanelbullens dag också, men jag har inte ätit någon sån. Kanske måste köpa en sen när jag åker till lägenheten? 

Nej, nu är det väl bäst att lägga på ett kol om planen ska hålla den här gången!


Dagen började med jobb, ca två timmar bara men det blir ju i alla fall lite kosing i kassan! Ska jobba i morgon också, så då har jag jobbat fyra av fem arbetsdagar den här veckan. Hoppas det fortsätter så! Tänk att man kan få jobba så pass mycket även fast man egentligen inte har något jobb!

Efter jobbet åkte jag till lägenheten och pratade lite med Jonas och åt lite lunch, sen åkte jag till Carro. Blev där i fyra timmar ungefär! Kikade lite i en bok hon har om barn. ganska kul att läsa faktiskt. Jag vill ju bli barnmorska, så då kan det ju vara bra att veta lite om förlossningar och bebisar! Dock var det en del sidor man kunde hoppa över, mycket av det som stog visste jag redan. T ex hur man lyfter en bebis eller hur man klär på dom. Jag lekte mycket med dockor när jag var yngre och då brukade jag ju låtsas att dom var riktiga bebisar såklart, så jag var väldigt noga när jag klädde på dom så att dom inte hängde upp och ner eller så.

Vi babblade på mycket som vanligt, åkte en sväng till Coop och köpte bullar. Nyttigt, nej! Men jag har varit så jäkla hungrig och sugen på massa nu ett tag. Vet inte vad det beror på, man kan ju låta bli att äta men det är ju så svårt ibland! Carro tyckte vi skulle ta hennes killes bil, för hon ville prova den och han var ju inte hemma så... Då tog vi den. Det blev lite problematiskt eftersom Carro knappt nådde pedalen trots att stolen var famskjuten så långt det gick. Men iväg kom vi, och hem också! Det gick ju riktigt bra ändå, fast Carro låg ner och körde :p 

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Jag och Jonas kanske hyr en film? Sen så ska vi nog åka till Gojko och Karro med några filmer vi lånade av dom för någon månad sen :p Får se om jag kanske ska träffa My något också...

Hmm, egentligen borde jag lägga mig snart men jag känner inte för det trots att jag är ganska trött. Vill vänta på att Jonas kommer hem och så har jag ett avsnitt av Grey's Anatomy att se på. Jag har nog blivit en riktig serienörd. Eller det har jag kanske alltid varit? :p

Nej, borsta tänderna kan jag ju i alla fall göra. Då är det gjort i alla fall och jag ska ju ändå inte vräka i mig något mer idag!

Ha det bra och så hörs vi!

God natt! ♥