Sitter i datasalen på skolan och väntar på att klockan ska bli typ tolv så att jag kan börja gå mot tåget.

Råkade somna till på föreläsningen, känner mig hängig. Förkylning på gång kanske? :/

När jag kommer hem blir det iväg till lägenheten och packa ihop lite saker, sen ska vi åka till Storån. Där finns det en ny liten bebishund som jag ska få se för första gången. Vad är det med alla små varelser som gör att dom har sådan dragningskraft? Så underbart söta!

På söndagen får jag träffa Ellinore, det var ett tag sen nu igen! Hela familjen Sundberg kommer till Gåcksäter på middag, alltid lika trevligt! :)

Alltså, när man vill att tiden ska gå lite fortare så går den hur sakta som helst. När man vill att den ska gå sakta, ja då springer den iväg! Typiskt.


Det kunde ju ha gått bättre om man säger så... Med tentan alltså.

Men, det känns nästan som att det vore bra om jag inte klarade den. Känner att jag inte kan mycket alls även om jag skulle lyckas skrapa ihop tillräckligt med poäng för ett E.

Men det här är ju saker som jag ska kunna sen och som det är nu kommer jag inte göra det.

Blir det en omtenta är det ju ett tillfälle att lära mig mer, känna att ja men nu kan jag. Klarar jag tentan är chansen (om jag känner mig själv rätt) inte så stor att jag läser om allt igen. Alltså, omtenta vore ju nästan att föredra då... Dessutom är den efter sommaren, så jag har ju gott om tid att vila innan jag måste läsa igen. :)

Typiskt, nu snöar det också! Det är väl onödigt, nu när det äntligen hade börjat tinat upp lite och blivit bart på vägarna. Men men, så är det! :p

Usch, vad jag inte tycker det känns nå roligt att ta fram anatomiboken nu! Men jag måste...

Sen måste jag ner på stan och lämna tillbaka bågarna som jag har haft hemma för att prova och känna mig för. Det är fortfarande ett problem med att välja mellan två par, ett par vet jag säkert redan men man får ju två för priset av ett. Alltså ska jag välja ett par till och då står det mellan två... Får fundera en stund till.

Två dagar nu har Jonas varit iväg och praktiserat lite på ett åkeri, fått köra lite lastbil och så. Det riktigt lyser om honom när han berättar om det, så roligt att han tycker att det är kul! :)


Håll tummarna för mig i morgon mellan 8.00 och 13.00 då jag sitter och sliter mitt hår på tentan! :p

*#---******#¤%#%&

Ungefär sådär ser det ut i mitt huvud nu. Orden jag läser förvandlas till någon form av oläsliga tecken, som inte verkar höra ihop överhuvudtaget.

Det gör ont i hela kroppen. Axlarna, knäna... Det har låst sig i hjärnan. Jag kan bara inte fortsätta plugga just nu. Men samtidigt finns det något där som säger att: Jo, du måste.

Dessutom är det än blommfluga som har flugit runt mig hela dagen! Varför?!

Det känns som att jag skulle kunna lägga mig på golvet och banka allt vad jag kan med knytnävarna. Blir så frustrerad! Stessad av att veta att jag inte har tid med annat än plugg. Arg på mig själv för att jag inte har följt min plan som jag har lagt upp för att ha en chans att hinna allt. Som grädde på moset såg jag att läraren har lagt ut ett dokument med massa diskussionsfrågor på WebCT. Jag läste lite sen tänkte jag att det här går aldrig!

Stubinen är kort, riktigt kort, just nu! Minsta lilla skulle få mig att gå i taket. För min och alla andras skull kanske det är bäst att jag låser in mig i vedboden?


Kan ju säga att efter en natt i kylskåpet smakade den vita kladdkakan ännu bättre än igår! Den hade stelnat till lite också, och det var bra.:)

Människokroppen-boken ligger bredvid mig och skriker efter uppmärksamhet, så det är väl bäst jag ger den det då...

Nu är den vita kladdkakan både gjord och halvt uppäten. Knäppte ett kort, men har inte sladden till kameran med mig så jag kan inte lägga in bilden...
Den blev inte riktigt som jag hade hoppats. Jag hade ingen apelsinjuice så jag tog mjölk i stället (för att det inte skulle bli så hård smet), sen hade jag den i ugnen för kort tid så den blev VÄLDIGT kladdig! Men smaken var det inget fel på. Nästa gång ska jag se till att ha apelsinjuice och grädda den lite längre.

Nej, nu är det sängen nästa. Är i Storån, så i morgon blir det upp i skaplig tid och ut med skotern en sväng. Om det inte regnar då...

Har gjort en plan för pluggandet inför tentan också, nu gäller det bara att hålla sig till den :p

Jag har inte hunnit göra den vita kladdkakan än, men ska göra det nu om en liten stund. :)

Om det är någon mer som vill prova så finns receptet hos Spiderchick, som för övrigt har en skitbra blogg enligt mig. :) Jag kan inte förklara vad jag tycker är så bra med henne, men det är roligt att läsa! Det kanske du också tycker, så kolla in den bloggen du med :)

Nej, nu börjar det dra i chockladtarmen. Nu ska här bakas!


Mmmm, vad gott det där hallonet såg ut.
Synd att dom jag ska använda är blöta och geggiga efter att ha legat i frysen...
Men om man blundar, och tänker på den här bilden, kanske man kan låtsas att det är ett sånt? :)


Ett till inlägg si sådär fem minuter efter det förra...

Har funderingar på att göra en förändring av mitt hår.
Jag tycker det är jättesnyggt med page, alltså när håret är ganska kort bak och längre fram.
Så fort jag ser någon som har så tänker jag att så vill jag också ha. Fast det går ju inte tänker jag sen...

Men så igår när jag satt på bussen tänkte jag, varför inte? Som mamma sa, det växer ju ut igen. Hur ska jag veta att det inte går om jag inte provar? Vill inte klippa det så jättekort, men ganska kort bak i alla fall. Såg en bild på en tjej som hade klippt så och den bilden får nog hänga med till frissan om jag nu vågar klippa av mig lockarna.
Lockarna ja, det är ju också ett litet problem. Risken finns att allt hår krullar upp sig och jag ser ut som en tant som har legat på papiljotter... Det vill jag ju inte. Men å andra sidan finns det ju en bra uppfinning som heter plattång. Då kommer nästa problem, jag är lat och orkar alltså kanske inte alltid andvända plattången. Dessutom är det ju inte bra för håret heller.
Fast i och för sig kan det ju bli kanonbra också. Men passar jag i det?

Ni ser ju, jag tvekar!
Vad tror ni?

Ikväll ska jag prova att göra Vit kladdkaka.
Kladdkaka, fast med vit choklad istället för kakao.
Det ska visst vara gott med hallon till, så då provar vi det. :)

Rapport om det var gott eller inte kommer senare. :)

Det har varit en riktigt härlig helg!

Fredag:
Mamma, pappa och jag kom till Sanviken vid sju tiden på kvällen. Vi väntade på min kusin med familj, sen blev det god middag. Roligt att träffa dom :) Barnen var trötta och lite blyga, sa inte så mycket. Men det skulle ändras på lördagen...

Lördag:
Vaknade kvart i nio av att de små liven pratade på sådär gulligt utanför rummet där jag och mamma sov. (Det rummet ligger alldelses vid köket, och där satt ju dom och åt frukost...) När man hör det kan man ju bara inte ligga kvar :p Så då blev det snabbt upp ur sängen. De trötta och blyga barnen från fredagens middag var som bortblåsta, istället fanns där två busiga och pratglada charmtroll.

Jag, mamma och Monica gick en promenad på ca 5 km. Sen åkte vi in till Valbo och gjorde av med lite pengar. Köpte ett linne på BikBok och en lång t-shirt på MQ. Blev dock inte så dyrt med allt, linnet kostade 129:- , t-shirten kostade 199:-. Så det får jag vara nöjd med. :)

På kvällen kom min andra kusin med hans familj, då blev det än mer livat än det hade varit innan. Dom har ju nyss fått en liten Love, såklart kunde jag inte låta bli honom heller. :) Eftersom det var melodifestivalen så tittade vi på den, åt grönsaker och dipp. Chips, popcorn, ost och kex... You name it!

Alla ville ju se melodifestivalen, jag var kanske minst intresserad? Så klart ville jag se, men jag tog gärna en paus och gick upp och la mig med Agnes när hon skulle sova. Ingen konst att lägga någon som somnar efter ca 1 minut :) Jag klarade att hålla mig vaken och var tillbaka i tv-soffan lagom tills dom skulle presentera poängen.

Idag var vi ute i sort sett hela förmiddagen. Barnen skulle åka lilla vasaloppet, så då skulle alla vi dit och hejja på dom. Agnes åkte 300 meter, Oscar och Noah åkte 1,5 km! Duktiga var dom :) Skönt att vara ute också :)

Nu är vi hemma igen. Hade tänk plugga egentligen men såklart gjorde jag inte det :p Fastnade framför datorn och tven istället.


Det flyter på.

Känner mig smått stressad inför den kommande tentan som är fredag 26/3. Jag har alltså lite tid på mig, men fasen vad mycket det är att läsa! 15 dagar är inte mycket när det handlar om ca 300 sidor...

Det tyckte jag sist jag skulle ha tenta också... och pamparapam! Jag klarade den! Fick ett D, vilket är snäppet bättre än E som är godkänt. Nöjd? Jag borde i alla fall vara det...

I morgon blir det en sväng till Carro. Får se om hon är vaken eller inte? Är hon inte det så har jag med mig anatomiboken så att jag kan göra lite nytta... Kvart i ett ska jag gå och få massage. Det ska bli så skönt, och ett härligt avbrott i stressen.
Ska även åka och handla lite grejer för i morgon kväll ska jag och Jonas ha mykväll. Räkmackor :) Vi tar myskvällen i morgon, för på fredag åker vi åt varsitt håll. Han till Storån, jag till Sandviken med mamma och pappa för att hälsa på min faster och hennes man. Blir nog en sväng till kusinen med familj också.

Nej, nu ligger anatomiboken här bredvid och blinkar rött. Det betyder att jag borde läsa den... Det ska jag göra också, men klockan nio är det Andra Avenyn som gäller.

Vaddå, lite paus måste man väl få ta? :)

En helg helt utan plugg. Så skönt!

Fredag: Jag och Jonas gick på restaurang. Sen hyrde vi tre filmer som vi åkte till lägenheten och tittade på. Mysigt! :)

Lördag: Mamma och pappa kom och hämtade mig, vi åkte en sväng till Kjelles och AoH. Sen vidare till mormor där min morbror var och hälsade på, firade en tidig födelsedag för honom.

På kvällen blev det hux flux att jag skulle följa med Karro och en kompis till henne på krogen. Det händer inte ofta, senast jag var på krogen var i maj... Oftare än så behöver det inte ske. Men jag hade rätt kul i alla fall.

Idag har jag inte gjort så mycket. Legat och latat mig i sängen vääääldigt länge. Inte för att jag mådde dåligt eller så, men för att det är så himla skönt ibland. Eftersom man inte kan göra det så ofta numera. Då får man ta vara på chanserna.

Har även firat sen födelsedag här, med min morbror. Ja just det, han som vi firade tidig födelsedag med igår...

Nu ska jag gå och plocka ihop lite saker från då jag fyllde år, har inte tagit reda på allt än.

Åh, nu till veckan får jag reda på om tentan som jag hade för någon vecka sen gick bra. Håll tummarna!