Duktig, jag?

Nu känner jag mig riktigt duktig. Har precis varit på Friskis & Svettis och skaffat ett terminskort. Så nu kan jag träna där fram till 20 december. Känner mig riktigt peppad faktiskt, nu ska det bli resultat. Tänk vad härligt när vågen visar ett kilo mindre än gången innan man vägde sig, sedan ännu ett kilo mindre och så vidare. Det borde väl vara motivation nog? Jag ska träna duktigt, men inte ta ut mig. Tre gånger i veckan blir bra till att börja med. Sedan kommer det ju säkert bli fler gånger vissa veckor och någon gång mindre en annan. Lagom med träning i kombination med mindre mat och mindre onyttigheter kan ju inte bli annat än bra!

Har jobbat idag igen. Fått massa beröm för att jag är så duktig tycker dom. Frågar du dom omkring mig hur duktig jag är att städa så får du nog ett annat svar... Eller ja, när jag väl städar blir det ju bra. Men det gäller att ta sig för att göra det också! Dom på jobbet hoppades i alla fall på att få behålla mig där. Kan dom inte ringa chefen och säga att jag ska få stanna kvar? Istället för att hon den där andra tjejen ska komma den 10 september. Jag behöver pengarna. Snälla, gör så att jag får jobba lite mer!

Nej, nu har jag inte tid med det här mer. Ska till min moster sen för hon fyller år, så nu ska jag gå och duscha. Sen ska jag slå in ett paket också.

Have a nice kväll!


"Slapparsöndag"

Nu var det ett tag sen igen. Men jag vet inte vad jag ska skriva. Har inte suttit vid datorn så mycket.

Först vill jag tacka Emma och Linnea för en trevlig kväll i torsdags. :) God mat och trevligt sällskap. Jag fick en ny bästis, han heter Hugo. Gullig liten krabat med vassa tänder! :)

Helgen har varit mysig.
Igår åkte vi och hämtade Micke, Jonas kusin, sen åkte vi in till stan. Jonas och Micke tog en öl på Texas, jag åt jordnötterna som man fick till eftersom jag körde. Sen gick vi och beställde mat på Hot Chili och så hyrde vi en film som hette In a dark place. Den var lite konstig, men maten var skitgod. Jonas höll dock på att brinna upp eftersom hans var väldigt stark, men min var helt perfekt! Senare åkte vi in till stan igen, föär vi åt maten och såg filmen hemma hos mig. Först svängde vi in till syrran o hämtade glasögonen som jag glömde hos henne på fredagkväll när vi var där och åt surströmming. Sen åkte vi vidare ut mot havet, skulle ut till stugan och skulle se om vi såg några ljus. Det var ju lyskväll :) Det var marschaller tända, men vissa ville inte brinna eftersom det blåste så mycket. Vi satt inne i en stuga och tittade ut, inne lyste värmeljusen. Vissa var lite påverkade om man säger så, men det var trevligt :)

Idag har det varit en riktig slappardag. Jag och Jonas har myst hela dagen, eller ja, från det att jag vaknade klockan tolv :p. Men nu har han åkt :( Skulle till Storån innan han ska vidare till Östersund. På tisdag har han uppkörning. Håll alla tummar! Det kommer säkert gå bra!

Till veckan ska jag och Linnéa börja träna. Det är på tiden. Nu ska jag bli den Jossan jag vill vara. Kroppsligt alltså. Men jag kan ju meddela att det där med att sluta äta godis inte riktigt har fungerat än...

Ett steg på väg!

Herregud vad många ingångar det var på skolan där jag ska städa! Man ska in på ett ställe, ta en vagn och städa där. Sen ska man ställa tillbaka den vagnen, gå ut på gården och in i nästa byggnad. Sen ska man ta en ny städvagn, städa och ställa tillbaka den osv. Jah ska in i fyra olika dörrar och innanför varje dörr ska jag städa olika ställen, på vissa bara korridorer och toaletter och vissa klassrum också. Det här blir spännande, eller ja spännande var väl att ta i, men jag undrar hur det ska gå!

Ja ja. Det var det. Nu ska jag snart äta middag, tack och lov. Jag är hungrig!

Sen kan jag meddela att jag nu har klarat dagen utan godis. Ett steg på väg!

Från och med nu, i denna skrivande stund, får det vara slut med det!

Jag är sockerberoende, eller något sånt. Magen, eller hjärnan, skriker efter godis. Finns det så äter jag. Men nu får det vara nog! Jag klarade ju att sluta med allt sånt för inte så länge sen, varför började jag igen?!

Jag ska köra samma som då. Absolut inget på vardagarna, om jag ska ha något så ska det vara fredag eller lördag. Då ska jag få äta det om jag vill, som belöning för att jag var så duktig på veckan. Med äta menar jag inte vräka i mig utan ta lite bara. Kanske en bit choklad eller några smågodisar.

Jag tror att jag har ätit godis i stort sett varje dag i flera veckor nu. Jag har knappt rört mig, bara när jag är på jobbet och går runt med städvagnen. Det är inte Power-Walk precis!

Måste prata med Linnéa, vi ska ju börja träna har vi sagt. Men jag gruvar mig! Satte mig på träningscykeln nyss, där satt jag kanske två minuter innan jag gav upp. Men hallå, finns det egentligen något tråkigare än att sitta på en cykel och trampa och inte ha rört sig en meter när man tampat en halvtimme?! Meningslöst säger jag bara. Man blir ju bara trött i benen... Ja okej, man ska bli trött av träning. Men om det inte är kul, då är det inte värt det. Jag tycker det är mycket roligare att gå på något pass, då blir man mer motiverad. Man måste ju liksom göra det instruktören gör om man inte ska tappa bort sig. Då har man inget val, då är det bara att köra. Såg att dom hade gratispass på Friskis & Svettis den här veckan. Ska man försöka klämma in det någon kväll kanske? Det vore kul att prova på eftersom det är där vi planerar att träna sen.

Från och med nu, är det nya friska tag. Jag kan ju försöka glömma att jag har ätit godis och fem mariekex idag...

Jag tänkte att eftersom jag skriver det här i bloggen, så blir det som något slags avtal. Att jag inte ska äta godis och röra på mig mer. Idag är det 24 augusti. I morgon blir min första godisfria dag. Kom ihåg det!

Nej men vad nu?! Tre inlägg samma dag!


Helgen


Fredag: Åkte till Storån. När vi kom dit visade det sig att hela byn skulle till Folke på surströmmingsfest. Så då gick vi dit också. Storån är inte så stort, så när man pratar om hela byn så är det kanske 20 personer. I alla fall var det ungefär så många som var där. Det var blandade åldrar, jag och Jonas 19 och 25, sen var de andra mellan 50-85 ungefär. Efter surströmmingen blev det många skratt. "Gamlingarna" drog igång och började berätta fräckisar. Fräckisarna blandades upp med dragspel och allsång. Jag satt tyst och lyssnade med Norpan i knät som ett element. Roligt att se all den glädjen. Det var dock tur att vi gick hem när vi gjorde...
Jag, Jonas och Norpan gav upp vid halv tio tiden ungefär. Då åkte vi hem och Jonas fixade varmvatten så att jag kunde bada. Så skönt och avslappnande. Så avslappnande att jag nästan somnade!

Lördag: Lång och härlig sovmorgon. Jonas kom upp med en bricka där han hade dukat upp te och rostat bröd. Gullpojken min! Han är så go så. Sen kom Ullis, Jonas syster dit. Vi var, hör och häpna, ute i skogen och plockade blåbär! Jag gillar inte skogen och har inget tålamod att plocka blåbär. Men jag ville gärna ha blåbärspaj på kvällen så då var det bara att följa med då! Det regnade på eftermiddagen så det var inte mycket som blev gjort. Men det var mysigt. Vi grillade på altanen medan det åskade och regnade för fullt. Huppa!

Söndag: Jag och Jonas gick en sväng med Norpan, sen åkte vi ut med båten och fiskade lite. Fick ingen fisk, men tur var väl det. Jag gillar inte att ta av dom! Vi åt laxpaj och åkte sen och köpte en varsinn glass. Efter det var det dags för mig att åka hem. Mamma och pappa frågade om jag ville följa med på bio. Det ville jag så då gick vi på "Sommaren med Göran". Den var lite töntig först, men den var jätterolig ibland! Skrattade mycket.

Hela helgen är det en sak som tyngt mig. Har varit väldigt ledsen ibland. Tur att Jonas fanns där i närheten hela tiden. Förhoppningsvis ordnar sig allt. Jag hoppas verkligen att det ordnar sig!



Ja, det var den helgen det. Nu har man varit på jobbet också. Usch, det är då inget roligt jobb. Men jag har i alla fall ett jobb just nu så jag ska inte gnälla. Imorgon ska jag jobba först, sen ska jag på visning på det "nya" jobbet. Ska se vart allt finns och så. Vet inte riktigt vilken tid det blir men jag ska ringa till hon som ska visa mig lite senare ikväll. Hoppas att det blir så att jag är klar före 13.00 för då har jag lovat att jag ska hjälpa mormor med tvätten. Allt för att kanske tjäna några kronor extra!
Så den här veckan blir det jobb jobb jobb. Men på torsdag kväll ska jag i alla fall till Emma. Hon har gett mig en vägbeskrivning så att jag ska hitta dit. Hoppas verkligen jag hittar också. Blir så jobbigt att hitta tillbaka om jag åker fel. Lokalsinnet har jag nog ärvt av min kära mor :)

Nej, nu ska jag slappa en stund. Känner mig utarbetad i hjärnan bara för att jag försöker räkna ut hur jag ska få ihop allt med jobb och annat. På torsdag, innan jag ska till Emma, ska jag t ex hinna med att jobba på två ställen och gå till optikern. Sen vore det bra om jag hann hem en sväng innan jag ska åka också.

Oj oj, två inlägg på samma dag! :O

Yes!

Blev väckt av att min chef ringde. Yrvaken skärpte jag till mig och försökte få det att låta som att jag hade varit vaken ett bra tag, tydligen lyckades jag inte så bra eftersom hon frågade om hon väckte mig. Hon frågade även om jag kunde tänka mig att städa på Västra Skolan från nu på onsdag till 9 september! Det var ju skitbra! Då får jag 11 dagar till. 11 dagar = pengar. Nästan 5 000 kronor närmare bestämt! Inte riktigt, men nästan i alla fall! Pengar är något som behövs, s¨å jag tackar inte nej! Tänk om det fortsätter såhär, att Marie, chefen, ringer någon dag innan jag tror att jag har jobbat klart och frågar om jag kan jobba mer. Det vore perfekt! Men keep on dreaming antar jag. Får vara glad för det här så länge!

Min sovmorgon blev förstörd, men skit samma. Nu är jag vaken och kan inte somna om. Får väl ta och äta lite frukost och ta det lite lugnt istället. Och jag fick ju faktiskt sova till 08.20!

Ha det bra så länge!

// Jossan


"Här ska rubriken stå"

Jo då, dom kom ihåg att vi ska äta surströmming i morgon. Så farligt var det visst inte i lördags! Så i morgon blir det surströmming hemma hos Linnea, gott gott!

Idag har det krånglat en del på jobbet... Först när jag kom till dagiset såg jag att det var en annan som var där och städade. Hon skulle bara städa en avdelning, men hon hade min vagn så jag var tvungen att vänta på att hon skulle bli klar. Hon sa att det inte fanns något tvättmedel, gjorde det till mitt problem på något vis. Så då fick jag ringa chefen, som ringde den ordinarie städerskan som sa att dagispersonalen och hon brukar turas om att beställa hem nytt tvättmedel. Den här gången var det dagispersonalen som skulle göra det, tur för mig i och för sig eftersom jag inte vet hur man gör när man beställer det, men det var ju såklart ingen som hade någon koll på att det var deras tur att göra det. Den jag pratade visste inte ens att det var dom som brukar göra det! Men efter ett tag kom en av dom som jobbar där fram till mig och sa att dom skulle beställa tvättmedel i morgon så förhoppningsvis kommer det väl snart. Det blir stora problem om jag inte kan tvätta, för då har jag inget att städa med och om jag inte kan städa blir dom som jobbar där sur för att det är skitigt och så vidare. Men inte nog med att det inte fanns något tvättmedel... När jag var klar med städningen skulle jag hänga upp tvätten som hon som städade innan mig hade lagt i maskinen. (Hon hade dessutom blandat tvätten, ajja bajja!) När jag kom in i skrubben där tvättmaskinen står möttes jag av ett felmeddelande på displayen. Det stog att det var kortslutnin i maskinmotorn. Jaha, vad gör man då då? Det blev till att ringa chefen igen. Hon skulle ringa någon i morgon. Så även om det kanske finns tvättmedel, så kanske det inte finns någon tvättmaskin. Men egentligen är ju inte det mitt problem. Man kan kanske få betalt utan att jobba om det beror på trasiga tvättmaskiner? Fast nu kom jag på att det finns en till där, så det där sket sig nog.

Jag och mamma har spelat Backgammon ett tag nu. Första gången jag spelade det. Var jättearg innan och trodde att jag aldrig skulle kunna lära mig det. Men efter ett tag förstog jag och det gick riktigt bra. Men det slutade ändå med att jag förlorade. Jag hade 516 poäng mer än mamma och man skulle ha så lite som möjligt!

Skriver mer en annan dag.

Ha det bra!

Gnället är över för den här gången...

Nej, nu är det dags att sluta gnälla! Det blir inte bättre av det. Känner mig mycket piggare också!

Jag har skrivit ett personlig brev som jag ska lämna till ett ställe, hoppas på att det blir något av det! Det vore väldigt bra i så fall!

Linnea har kommit hem, var in till stan och hejade på henne och My igår kväll när dom var på krogen. Jag hoppade dock över krogen den här gången. Har ju som sagt inte mått så bra, så det kändes inte som nån bra idé med krogen då. Men sa hej i alla fall och pratade lite. Bestämde att vi ska ses och äta surströmming på tisdag kväll. Undrar om dom kommer ihåg det bara? Dom var ju inte precis nyktra om man säger så. Men jag får väl påminna dom :)

Nästa vecka ska jag till Emma i Sundsvall. Jag och Linnea H ska dit och äta middag och umgås. Ska bli riktigt trevligt. Både jag och Linnea ska sova där, kanske blir lite trångt i lilla ettan men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Undrar egentligen vad jag gör uppe så här sent? Jag ska ju upp och jobba tidigt i morgon, ska vara i stan sju sen väntar ett nio timmar långt arbetspass. Delat på två. Appropå arbetspass, jag jobbade en dag mer än jag skulle den här veckan som var. Tydligen skulle jag jobba måndag-torsdag. Men vem var inte där på fredagen i tre timmar också? Jag såklart. Ska ringa chefen i morgon och fråga om det stämmer det som står i mitt schema, eller om jag skulle ha jobbat den dagen ändå. Det känns ju inte så jättekul att ha jobbat utan att få betalt. Men en dag, det var väl skitsamma egentligen. Med tanke på att jag inte jobbar full tid så ofta, det finns ju inte tillräckligt att göra. Men det ska man kanske inte tala om? Då får man kanske mindre betalt. Varenda krona behövs nu. Det är brist på dom om man säger så.

Nästa torsdag ska jag till optikern, ja samma torsdag som jag ska till Emma. Jag ska göra en nny synundersökning, tror jag ser sämre nu än sist. Jag ska även se till att skaffa linser, dom här jävla glasögonen är ju jämt skitiga och alltid ivägen.

Jag läste mitt cv för mamma, hon tyckte jag var lite skrytsam eller vad man ska säga. Jag skrev visst mycket och väldigt ganska ofta. Typ jag är mycket serviceinriktad, eller jag är väldigt glad och trevlig. Det räcker ju faktiskt med bara serviceintiktad, glad och trevlig. Dom skrytsamma orden kanske man ska hoppa över ibland. Även om det kanske är meningen att man ska göra reklam för sig själv, behöver det ju faktiskt inte gå till överdrift!

Nej, nu MÅSTE jag lägga mig. Är ju faktiskt trött. Även fast det här helgen varit mycket lugn, med massa mys och slapphet. Men man blir ju trött av det med.

God natt & Kram på er!

Världsmästaren

Fortfarande ont i halsen, huvudet och öronen. Jag orkar ingenting som det känns. Plus att jag allvarligt trodde att jag skulle få magsjuka också. Men så blev det inte. Nu fryser jag jätte mycket, tror jag ska ta en dusch.

Jag tror jag är världsmästare i gnäll just nu!


Masterpiece of the day!

Idag var det jag som lagade mat. Fiskgratäng skulle det bli. Jag hade aldrig gjort det förr, så det var lite trixigt. Men jag tog i alla fall fisk som pappa hade fiskat och så kokade jag den med lite salt och peppar i vattnet. Sen märkte jag att den inte var benfri, så när jag sen skulle ta bort benen blev det fiskflisor istället för filéer... Men men. Jag kryddade med svartpeppar, vitlökspeppar,citronpeppar och lite salt. Sen spritsade jag potatismos runt fisken som jag hade lagt i en form. Efter det hällde jag på en sås som jag hade gjort av matlagningsgrädde, chilisås, svartpeppar och salt. Mycket peppar som ni hör. Och jädrar vad starkt det var! Det tyckte jag i alla fall. Nicklas höll med. Pappa tyckte inte att det var så farligt. Får se vad mamma tycker, hon är påväg hem nu och ska snart äta av den hon också. Det blev ungefär som barnmat i konsistensen, men smakade mycket starkare än sån! Glömde säga att jag la på tomater också...

Här är resultatet:

 Det råkade visst bli lite översvämning!

När jag hade ställt fiskgratängen i ugnen gjorde jag ett paket som Anki ska få. Så här blev resultatet av det:



Nej men nu blev det två inlägg samma dag! :D

Lita aldrig på en GPS som heter Josefine Sand...

Ännu en arbetsdag är över, sköna pengar! Men det tar emot att kliva upp på morgonen och veta att man ska spendera några timmar på att göra något man inte vill. Det är så enformigt liksom, men som sag det är sköna pengar. Och pengar får man oftast inte utan jobb. Så jag ska inte klaga, jag har ju i alla fall ett jobb för tillfället!

Känner mig inte nå pigg, det har jag inte gjort på jätte länge. En förkylning ligger och gror och vill inte bryta ut. Ont i halsen, huvudet och öronen. Jag är trött, riktigt trött. Fryser o svettas om vart annat. Men men.



Igår umgicks jag med My. Vi tänkte att vi skulle ta en sväng till Björsbo, vid Dellen, och bada. Vi tog Mys gamla bil, en Derby, packade med lite saker och for. Resan dit gick problemfritt, ända tills My skulle parkera :) Då blev det en soptunna som for i backen, den anföll bilen. Eller hur My? :) Men bilen blev parkerad och vi tog vårt pick och pack och satte oss på bryggan. Bytte om till bikini, satte på oss solglasögonen och dukade fram fikat. När vi tagit första tuggan av bullen kom ett orovävkande grått och stort moln upp ovanför oss. Äh, det blåser bort snart tänkte vi. Men så kom det en droppe, sen kom det en till och en till och många till... Det spöregnade. Aldrig har det väl gått så höga vågor på Dellen! Det blev jättekallt där vi satt i våra bikinis och solglasögon, så vi gav upp. Gick till bilen, klädde på oss och åkte hem igen. Resan hem gick inte lika problemfritt. Eller problem var det väl inte, men det blev inte som vi tänkt oss. Eftersom My hade lite dåligt med bensin i bilen skulle vi åka en väg så att vi kom förbi macken i Hög. Då skulle vi svänga av på en grusväg.
- Här är det, var det! skrek jag efter att vi precis passerat den väg jag trodde vi skulle in på.
- Är du säker? Det såg väl inte ut såhär?
- Jo, vi ska in här.
Jag var nästan säker, eller i ärlighetens namn väldigt osäker, men det sa jag inte till My och hon backade. Jag skulle föreställa den kunniga av oss två, hon hade ju faktiskt aldrig åkt där men jag har ju åkt där jättemånga gånger. Bara det att vi brukar ta en annan väg hem...
Efter ett tag sa jag till My, men hallå, så här brukar det inte se ut här! Då kände My igen sig, vi var på väg till Näsviken. Hon hade åkt där med sin kille och hans bror förr. Vi passerade ett gammalt militärförråd och då var hon säker. Vi var definitivt på väg mot Näsviken. Men som tur var räckte benisnen och vi tog "genvägen" över Näsviken för att komma till Hög. En genväg som gjorde det ungefär 8 km längre. Ja ja, kul var det i alla fall när vi flög över guppen på den lilla grusvägen som nog sett sina bästa dagar!

 En bild på mig och My när vi var i Rättvik.



Mamma köpte en eltandborste åt mig igår. Tack så mycket :) Nu ska mina tänder bli skinande rena!

Längtar efter Jonas. Vill känna hans närhet och trygghet. Jag behöver det. Extra mycket nu när jag inte mår så bra.

Ha det bra!
Kram

Det är lika bra att få det överstökat...


Något som är väldigt irriterande är när man kommer på saker som man måste göra innan man kan lägga sig.
Tilll exempel hänga tvätten som ligger kvar i maskinen eller att man inte har lagt i några nya sängkläder så att sängen är helt obäddad när man är trött och ska lägga sig. Båda dom sakerna händer mig idag. Kom just på att jag la i kläder i tvättmaskinen innan jag och mamma åkte till stan, det är hög tid att hänga dom nu. Tog även ur mina sängkläder förut när jag städade mitt rum, så det måste jag också fixa. Jag hade lyckats förtränga båda sakerna, men man kan ju inte förneka att man inte har några sängkläder i när det är hur tydligt som hellst. Så det är bara att ta tag i det. Lika bra att göra det nu. Eller snart... Det tar emot. Ska i alla fall börja med tvätten, hatar att gå ner i källaren. Särksilt i mörkret, fast i och för sig finns det ju en lampa där nere och det tar max en minut att ta ut tvätten och komma upp igen. Så nu, nu ska jag få det överstökat!

God natt allesammans. Skriver mer en annan dag.

Kram

Gnäll, gnäll och åter gnäll.

Alla har något annat för sig, här sitter jag. Ensam. Har inget att göra, ingen kompis som finns i närheten är hemma. Är jag ens någons kompis? Eller är det bara jag som tror att jag är det? Känner mig bara tråkig och värdelös idag. Tjock o ful. Ännu en av dessa dagar. Suck.

Deppigt inlägg...

Vad är det som har hänt med mig? Inte har väl jag brukat vräka i mig så som jag gjort dom senaste dagarna. Kanske är det för att jag ätit mindre ett tag, och nu har jag typ gett upp. Känner att det går för sakta. Men när jag börjar träna ska jag sluta med allt onyttigt ätande. Då kommer träningen att ge bättre resultat och att äta mindre kommer att göra att allt går fortare.

Jag vet att jag inte ska bry mig, jag vet vad vi sa. Även om det går tre månader... Men det är så ovant att gå från att träffas nästan varje dag till att knappt höras något på flera veckor. Vad är det som gör att det blir så? Jag vet att man har massa annat att göra och så, men vad är det som gör att man inte tar den lilla tid det tar att skicka ett litet sms eller liknande? Jag kan inte låta bli att tänka att jag är tråkigare än andra, att det är därför den personen inte hör av sig. För den personen umgås ju med andra från förr. Jag kan ju också höra av mig, det har jag gjort också. Även den personen, ibland. Men när man har känslan av att inte vara viktig längre, då känns det som att man stör om man hör av sig. Det är antagligen inte som jag skriver, vet att personen har mycket nu. Men ja. Hoppas vi kan ses någon gång, och att den personen inte tycker jag är en tråkig mes som inte är något att ha.

Bättre sent än aldrig

Det är inte ofta Nicklas lägger märke till saker och ting. Inte vad man kan tro i alla fall, han kanske märker saker även fast han inte säger något. Men ja, för ett tag sen gick jag i morgonrock genom hans rum. Då frågade han om jag skulle gå och lägga mig. Han lät förvånad och jag sa nej och frågade varför han trodde det. Du har ju morgonrock på dig. Kanske inget speciellt, men jag blir förvånad varje gång Nicklas öppnar munnen. Eller nej inte alltid, men det är inte ofta han gör det om det inte är något viktigt eller nödvändigt.

I morgon ska man upp tidigt igen, borde nog gå och lägga mig nu. Men jag känner inte för det än. Kanske kan bero på min två timmars "mikrosömn" tidigare idag. Tänkte ju bara vila ögonen lite, men så vaknade jag två timmar senare och då var det bara att ta på sig skorna och åka till nästa jobb. I morgon ska jag inte vila mellan jobben, då blir det en sväng på stan för jag måste gå till Expert och skriva ut några bilder till tackkorten för uppvaktningen på min student. Lite sent, jag vet men bättre sent än aldrig.

God natt allesammans. Skriver mer en annan dag.

Kram

Tråkigt

Jaha, då var jobbet igång igen efter en veckas ledighet. Drygt som tusan, men det blir kul sen när det står mer än - 0,3 kronor på kontoutdraget.

Undrar om inte Jonas kommer till sin dator snart, känner stort behov av att prata med honom nu. Han har ju ingen telefon för tillfället så då får man ta till datorn. Man skulle ha haft en mikrofon, då kunde vi ju ha pratat genom Skype. Men nu har varken jag eller han mikrofon så. Men det finns en stuga i närheten av där han är, och där finns det en telefon. Ska ringa dit sen, men då måste vi skriva till varandra först så att han är där och väntar på att telefonen ringer. Är han inte där hör han inte telefonen och då är det ju ingen idé att ringa heller.

Oj vad intressant det måste vara för er att läsa det här. Men det skiter jag i idag :p